fredag den 13. maj 2011

UNG KUNST TIL SUPER PRISER // INSPIRATION

Generelt er kunstnerne hos Q-art meget rimelige i pris og en udsmykningsopgave kan derfor gøres til overkommelige priser, så de fleste har mulighed for at gøre en forskel i virksomheden.

Lige nu har vi tilmed flere helt nye kunstnere på scenen, der har nogle rigtig gode tilbud til især det lidt yngre publikum eller til virksomheder med call-centre (og dermed mange unge mennesker ansat).

Det drejer sig bl.a. om den spændende kunstnergruppe YEHA, der er tidligere grafittimalere, som nu er blevet "stuerene"  :-). En flot ophængning som den viste med maleri på 1x1 meter og 2 mindre sidemalerier på 60x25 cm, kan for eksempel fås for bare 4.900 kr!

Eller hvad med et super flot stort print på lærred (100x120cm), hvor det originale fotografi er fundet på et loppemarked i Brooklyn af en af YEHAs kunstnere til bare 3.400kr. :

Vi håber, at disse eksempler er med til at vise, at kunst ikke behøver være meget dyrt. Det kan findes i alle prislejer - og vi har gennem vores udvalgte kunstnere valgt at fokusere på både pris og kvalitet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar